Güncel

Çöp konteynerleri yıkanıyor

Körfez Belediyesi; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynerleri yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

27 Mayıs 2019 Saat: 10:06
Çöp konteynerleri yıkanıyor
Çöp konteynerleri yıkanıyor
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı

Çöp konteynerleri yıkanıyor

Körfez Belediyesi; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynerleri  yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Körfez Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü temizlik faaliyetleri kapsamında çöp konteynerleri  yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Ekipler tarafından dezenfekte aracı ile birlikte sokak ve caddelerdeki çöp konteynerlerini yıkanıyor, yaz aylarında olası koku ve sinek oluşumunun da engellenmesi amaçlanıyor.

SON TEKNOLOJİ KULLANILIYOR

Körfez Belediyesi tarafından hizmete sunulan çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı; çöp konteynerini içerisine alarak yıkama ve dezenfekte işlemini gerçekleştirirken, pis suyu da kendi içerisinde barındırarak dışarıya vermiyor. Bu sayede cadde ve sokaklardaki çöp konteynerleri en son teknoloji kullanılarak dezenfekte ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑