Asayiş

KATLİAM GİBİ KAZA

-

8 Ağustos 2021 Saat: 10:25
katliam gibi kaza, efe tur da kaza, Balıkesir de kaza, Kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haber, son dakika kocaeli, sondakika haber kocaeli, son dakika haber kocaeli, Kocaeli gazete, kocaeli gaze
KATLİAM GİBİ KAZA
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı


KATLİAM GİBİ KAZA

Zonguldak’tan İzmir’e yolcu taşıyan Efe Tur’a ait otobüs kaza yaptı
Zonguldak’tan İzmir’e yolcu taşıyan Efe Tur’a ait otobüsün yaptığı Katliam gibi kazada herkes Efe Tur otobüsünde Kocaelililerin bulunup bulunmadığını merak ediyordu. İşte o merakın yanıtı da netleşti. Efe Tur’a ait Otobüsün Zonguldak’tan İzmir’e sefer yaptığı, Zonguldak’tan saat 18.30’da hareket ettiği, saat 23.00 civarında İzmit Otogarına gelerek çok sayıda yolcu aldığı öğrenildi.
İZMİT’TEN 16 KİŞİ BİNMİŞ
Kazada hayatını kaybeden 14 kişiden ikisinin otobüs kaptanı olduğu belirtilirken, otobüsün İzmit otogarından toplam 16 yolcu aldığı ifade ediliyor.
Kazada ölenlerin kimlikleri henüz açıklanmadı.
HASAN ŞILDAK "OTOBÜS VİRAJI DÖNEMEMİŞ OLABİLİR"
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak kaza yerine giderek incelemelerde bulunan. Ardından da kentteki 5 hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin’den yaralıların durumları hakkında bilgi alan Vali Şıldak, “Kazanın nedeni konusunda net bilgi yok. Ancak bölgede bir viraj var. Orayı dönemeyip devrilmiş olabilir. İncelemeler sürüyor” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑