AK Dilovası ailesi iftarda buluştu

11 Nisan 2022 Saat: 16:54
AK Dilovası ailesi iftarda buluştu
-

AK Dilovası ailesi iftarda buluştu
Ellibeş, 2023 startını Dilovası’nda verdi!
AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatının iftar programı önceki gün yaklaşık 900 kişinin katılımı ile gerçekleşti.
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi tarafından organize edilen iftar programı Dilovası Belediyesi Düğün Salonunda yaklaşık 900 kişinin katılımı ile gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in de katıldığı iftar yemeğine, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray, BBP İlçe Başkanı Emrah Yakar, il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı.
BAŞKAN YILDIRIM, TEŞEKKÜR ETTİ
İftar öncesi kısa birer konuşma yapan İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, “Başı rahmet, ortası mağrifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Birlik beraberlik içerisinde önce Kadir Gecemizi ardından da mübarek Ramazan Bayramımızı hayırlısı ile en güzel şekilde idrak edeceğiz. Bu gece düzenlediğimiz iftar programımıza katılan tüm partililerimize de bu güzel birliktelik için bir kez daha teşekkür ediyorum.”dedi.
HEPİMİZ KARDEŞİZ VE HEP BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ
Yıldırım’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Ramazan ayımızın tüm halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız için Dilovası için elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile çıktığımız yolda ilçemiz ve hemşerilerimiz adına her geçen gün güzel haberleri vermeye çalışıyoruz. Çıktığımız yolda hiçbir hemşerimizi ötelemeden, ötekileştirmeden hizmet yapmaya çalışıyoruz. Bu kentte hepimiz kardeşiz ve hep birlikte güçlüyüz. İlk günkü aşkla başladığımız hizmet yolunda her zaman halkımızın yanında olacağımı belirterek Ramazan ayının tüm halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.
KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmasında “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah. Rabbim elimizden ve dilimizden aziz milletimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin. Rabbim ömrünü bu millete vakfeden ve bu millet daha güzel yaşasın diye siyaset yapan Sayın Cumhurbaşkanımıza yardım et. Onun önünü aç. Ey Rabbim onun karşısında olupta onu alaşağı etmek isteyenlere fırsat verme. Ey Rabbim kardeşliğimizi daim et, birlik ve beraberliğimizi daim et. Ey Rabbim ülkemizi daha güçlü eyle. Ey Rabbim bu millet güçlü olduğunda insanlık mutluydu. Güçlü
olalım ve insanlık mutlu olsun diyerek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”dedi.
2023 STARTINI VERİYORUM
İftar programında son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmasında “Yüce Rabbime ne kadar hamd etsek azdır. Bu mübarek Ramazan ayında, böyle güzel insanlarla bir araya gelerek iftarımızı açmayı nasip ettiği için hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan AK Parti ailemizin her ferdine teşekkür ediyorum. Yüce Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah. AK ailesinin birer fertleri olarak hep bir olduk ve beraber olduk. 20 yıllık süreç içersinde iyi günde de kötü günde de hep birlikte olduk. Yardımlaşmayı ve dayanışmayı ihmal etmedik. Fitne ve fesatı aramıza sokmadık. Şimdi 2023 yolunda kısa bir zamanımız kalırken, hepimizin çok çalışması gerekiyor. Buradan bugünden itibaren bu startı vermek istiyorum. Yola çıktığımız ve hiçbir zaman yalnız bırakmadığımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhur İttifakı adayı olarak yeniden mecliste en güçlü şekilde yer alabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bunun için hepimize büyük görevler düşüyor. Yılmadan yorulmadan 2023 Haziran seçimlerine kadar çok çalışacağız.”dedi.
İFTAR SONRASI DERNEK ZİYARETİ YAPTILAR
Konuşmaların ardından duaların okunması ile davetliler iftarını açarken, iftar programının ardından İl Başkanı Ellibeş, Vekil Yaman, Başkan Şayir, Yıldırım ve beraberindekiler hep birlikte önce hasta ve taziye ziyaret yaptıktan sonra Ordulular Derneği ve Gümüşhane Kürtünlüler Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

ikonx akyarlar Haber içi reklam

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız