Körfez genelinde hummalı çalışma

27 Mayıs 2019 Saat: 09:39
Körfez genelinde hummalı çalışma
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, şehir genelinde kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Körfez genelinde hummalı çalışma

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, şehir genelinde kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Körfez Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelindeki cadde, sokak ve bulvarlarda kaldırım ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler özellikle kış ve bahar aylarında yağışlar nedeniyle bozulan yollarda yama ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen ve Körfez Belediyesi Çağrı Merkezi’ne iletilen sorunlar da ekipler tarafından hemen çözülüyor.

ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ

Hacı Osman Mahallesi’nde kaldırımdaki bozukluk talebine aynı gün cevap veren ekipler, kısa sürede müdahalede bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde ekiplerin ince dokunuşlarla vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “Cadde ve sokaklar yeni yüzüyle vatandaşlarımıza daha kaliteli bir şekilde hizmet verecek” ifadelerini kullandı.

ikonx akyarlar Haber içi reklam

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız