Güncel

Başkan Turan’ın cemiyetine binler akın etti

-

10 Ağustos 2021 Saat: 08:04
Başkan Adnan Turan’ın cemiyetine binler akın etti, Kandıra son dakika, Kandıra son dakika haber, Kandıra son dakika haberleri, son dakika Kandıra haberleri, Kocaeli son dakika, kocaeli son dakika habe
Başkan Turan’ın cemiyetine binler akın etti
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı


Başkan Turan’ın cemiyetine binler akın etti


Dört erkek evlat babası olan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan en küçük oğlu Bilal Akif Turan için sünnet cemiyeti düzenledi.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan oğlu Bilal Akif Turan’ı sünnet ettirdi. Gülfem- Adnan Turan çiftinin en küçük oğulları Bilal Akif, Kandıra Namazgah Kültür Merkezi’nde düzenlenen sünnet cemiyeti ile erkekliğe ilk adımı attı. Dördüncü oğlunu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşayan Başkan Turan, davetlilerle yakından ilgilenerek, katılımları için teşekkür etti.
ÇOK KALABALIKTI
Turan Ailesini bu mutlu günlerinde eş, dost, akraba ve sevenleri yalnız bırakmadı. Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, semazen gösterisi ile devam eden cemiyete Kocaeli ve Kandıra’dan üç binin üzerinde kişi katıldı. Tebrik ve takı için uzun kuyruklar oluştu.
PROTOKOL DE GELDİ
Düzenlenen sünnet cemiyetine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, işadamları ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑