Sağlık

Özel Atakent Cihan Hastanesinde Vatandaşa Saldırı

Beyaz kod barbarlığı

15 Mart 2023 Saat: 14:31
Özel Atakent Cihan Hastanesinde Vatandaşa Saldırı
Özel Atakent Cihan Hastanesinde Vatandaşa Saldırı
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı

Özel Atakent Cihan Hastanesinde Vatandaşa Saldırı

ÖZEL HABERİMİZ

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Özel Atakent Cihan Hastanesi’nde vatandaş’a saldırı.
Annesini Özel Atakent Cihan Hastanesinin acil servisine muayene için getiren M. Karaca 6-7 hastane personeli tarafından saldırıya uğradı.
14.03.2023 Salı gecesi 23.00 civarlarında hastanenin acil servisinde hastane müdürü ve güvenlik personeli’nin 2 hasta yakınıyla tartıştığına şahit olan M. Karaca her iki tarafı sakinleştirmek ve tartışmanın büyümesini önlemek için araya girmiş o esnada beyaz kod verilmiş. Daha sonra M.Karaca olay sakinleştikten sonra hastanenin önünde annesinin serumunun bitmesini beklediği anda yanında annesini ziyarete gelen arkadaşının da bulunduğu esnada Acil servisin önüne çıkan bir grup personel daha öncesinde tartıştıkları hasta yakınlarına tekrar saldırmış ve orada da tekrar araya girerek kavgayı ayırmaya çalışan ve darp edilen grupla hiçbir ilgisi olmayan M. Karacaya ’da hasta bakıcılar ve güvenliklerden oluşan 6-7 hastane personeli saldırmış ve bu saldırıda M. Karaca sol bileğinden ve Parmaklarından birinin ağır şekilde hasar aldığı ve sonucunda darp raporu alarak şikayetçi olduğu bilgisine ulaştık.
Şimdi ilgili yetkililere soruyoruz. Doktorlara ve hastane personeline saldırı olduğu’nda “beyaz Kod” uygulandığında saldıranın hayatı kararıyorsa, vatandaşa saldıran hastane personeli olunca hangi “KOD” uygulanmalıdır?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑