Siyaset

Başkan Turan’ın hafta sonu dolu dolu geçti

Kandıra’nın çalışkan Belediye Başkanı Adnan Turan, hafta sonu mesaisini yoğun geçirdi. Her fırsatta hemşehrileri ile vakit geçirmeye özen gösteren Başkan Turan, hem hemşehrilerinin gönül sofralarına konuk oluyor hem de mahalle ziyaretleriyle vatandaş

27 Mayıs 2019 Saat: 16:18
Başkan Turan’ın hafta sonu dolu dolu geçti
Başkan Turan’ın hafta sonu dolu dolu geçti
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı

Başkan Turan’ın hafta sonu dolu dolu geçti

Kandıra’nın çalışkan Belediye Başkanı Adnan Turan, hafta sonu mesaisini yoğun geçirdi. Her fırsatta hemşehrileri ile vakit geçirmeye özen gösteren Başkan Turan, hem hemşehrilerinin gönül sofralarına konuk oluyor hem de mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarının gönüllerine taht kuruyor. 7/24 hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Adnan Turan, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla iç içe olmayı sürdüreceklerinin mesajını verdi.

Güler yüzlü ve kaliteli hizmetleriyle Kandıralıların takdirini kazanan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, hafta sonu mesaisini hemşehrileriyle birlikte geçirdi. Cuma akşamı İlçe Esnaflarından Cici Traktör sahibi Habib Cici’nin düzenlediği iftar programına katılan Başkan Adnan Turan’ın yanı sıra iftar programına Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, Geçmiş Dönem Kandıra Belediye Başkanı İsmail Genç, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gönül sofralarında vatandaşlar ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adnan Turan ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, davetliler ile tek tek selamlaşarak, istişarelerde bulundular.

İftar sonrası Kandıra Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu mevlid-i Şerif programına katılan Başkan Adnan Turan ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, vatandaşlar ve şehit aileleri ile birlikte, Kandıra Şehitleri başta olmak üzere Vatan uğruna canını seve seve veren tüm Şehitlerin ruhuna dualar ettiler.

Hafta sonu programlarına devam eden Başkan Adnan Turan Akçaova Mahalle sakinlerinin düzenlediği iftara katılarak, hemşehrileri ile birlikte aynı sofrayı paylaştı. Başkan Adnan Turan’a Belediye Meclis Üyesi Hamza Biçer, Yağcılar Mahalle Muhtarı Şerafettin Gökçe, İlçe Esnaflarında Adem Yaşa, Ak Parti İstişare Kurulu üyesi Ali Okyar eşlik etti. İftar öncesi tek tek masaları gezerek tüm davetlilerin hatırlarını soran Başkan Turan, edilen dualarla birlikte gönül sofralarındaki oruçlarını açtılar.

Akçaova mahallesindeki iftar sonrası geçmiş dönem belediye meclis üyesi, Akçaova esnaflarından Taner Ünal'ı ziyaret ederek hayırlı bereketli ve bol kazançlar dileyen Başkan Adnan Turan, hemşehrileri ile çay eşliğinde sohbet etti.

Akşamın geç saatlerine kadar devam eden programlarda yoğunluğa rağmen güler yüzünü ve içtenliğini kaybetmeyen Başkan Adnan Turan, Pınarlı ve Bolu mahallelerinde hemşehrilerini ziyaret etti. Mahalle muhtarları, meclis üyeleri, iş adamları ve hemşehrileriyle mahalleleri hakkında istişarelerde bulundu. Her ortamda birlik ve beraberlik vurgusunu yapan Başkan Adnan Turan, hemşehrilerinin Rahmet ve Mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑