Asayiş

Çocuğa Cinsel İstismarda 1 Ölü, 3 Tutuklama

14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda 1 ölü, 3 tutuklama! Kocaeli’de 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında 1 kişi öldü, 3 kişi tutuklandı

21 Ocak 2020 Saat: 16:36
Çocuğa Cinsel İstismarda 1 Ölü, 3 Tutuklama, Çocuğa Cinsel İstismar, Kocaeli’nin Kartepe ilçesi, cinsel istismarda cinayet, kocaeli kartepe de cinsel istismar, Akmeşe Mahallesinde cinsel istismar, 14
Çocuğa Cinsel İstismarda 1 Ölü, 3 Tutuklama
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı


Çocuğa Cinsel İstismarda 1 Ölü, 3 Tutuklama

14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda 1 ölü, 3 tutuklama! Kocaeli’de 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar olayında 1 kişi öldü, 3 kişi tutuklandı.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğraması sonrasında Afganistan uyruklu şahıslar arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı. Olay, geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Akmeşe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir çiftlikte kaçak olarak çalıştıkları iddia edilen Afganistan uyruklu K.E. ve M.D., Afganistan uyruklu 14 yaşındaki bir erkek çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuk durumu Afganistan'dan birlikte geldiği E.A. ve H.N.'ye anlattı. Çocuğun durumu anlatması sonrasında E.A. ve H.N. ile M.D. arasında arbede çıktı.

Şahısların kaçak olarak çalıştıkları çiftlikte çıkan kavgada M.D., çıkarttığı bıçakla E.A. ve H.N.'yi yaraladı. Yaralanan şahıslar da M.D.’yi bıçakladı. Ağır yaralanan M.D. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri tarafından E.A., H.N. ve K.E. isimli Afganistan uyruklu 3 şahsı gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan K.E. 'çocuğa nitelikli cinsel istismarı' suçundan, E.A. ve H.N. ise 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Kocaeli Barış Gazetesi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑