Spor

Kocaelispor yönetiminden Hürriyet’e ziyaret

Kocaelispor'a olan tutkusunun herkes tarafından bilindiği Fatma Kaplan Hürriyet'in belediye başkanı seçilmesinin kendileri için ayrı anlam taşıdığını belirten Yeşil-Siyahlı Kulüp Başkanı Yavuz “ Fatma Başkanımızın Kocaeli’nin en değerli merkez ilçesi

27 Mayıs 2019 Saat: 17:30
Kocaelispor yönetiminden Hürriyet’e ziyaret
Kocaelispor yönetiminden Hürriyet’e ziyaret
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı

Kocaelispor yönetiminden Hürriyet’e ziyaret

Kocaelispor'a olan tutkusunun herkes tarafından bilindiği Fatma Kaplan Hürriyet'in belediye başkanı seçilmesinin kendileri için ayrı anlam taşıdığını belirten Yeşil-Siyahlı Kulüp Başkanı Yavuz “ Fatma Başkanımızın Kocaeli’nin en değerli merkez ilçesi İzmit’e farklı bir heyecan getireceğine inanıyoruz. Başkanımızın bilgisi, tecrübesi, enerjisiyle kentimize önemli hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyoruz.  Biz de Kocaelispor olarak şehrin marka değerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah birlikte farklı projelere imza atıp, geçmişte eksik kalan veya sıkıntı yaşadığımız konularda İzmit Belediyesi ile iyi bir işbirlik süreci geçireceğiz. Birlikte yol alıp, güzel projelere imza atacağız” dedi.

HÜRRİYET'İN YERİ BAŞKA

Bugüne kadar verdiği hizmetler, katkılar için hem kent, hem de takım adına belediye başkanı olarak değil bir taraftar olarak Bahri Yavuz’a teşekkür eden Hürriyet de “Takımımızı daha iyi yerlerde görmek hepimizin ortak arzusu. Bu anlamda bize düşen görev ne olursa bu ketin bir evladı olarak her zaman yapmaya hazırız. Bize düşen görev olduğunda her zaman yanınızdayız. Bu kentin markası olan Kocaelispor ile kol kola olmak bizim için ayrı bir onurdur” şeklinde konuştu.

Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa'nın da yer aldığı ziyarette Kocaelispor yönetimi, Başkan Hürriyet’e adının yazılı olduğu 41 numaralı forma hediye ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑