Spor

Kocaelispor formasına en yüksek teklif Yunus Emre Kurt’tan

-

13 Ağustos 2021 Saat: 22:15
Kocaelispor formasına en yüksek teklif Yunus Emre Kurt’tan, MHP Kocaeli İl Başkanı, Yunus Emre Kurt, İzmit son dakika, İzmit son dakika haber, İzmit son dakika haberleri, son dakika İzmit haberleri, K
Kocaelispor formasına en yüksek teklif Yunus Emre Kurt’tan
ikonx akyarlar Haber içi resim manşet altı

Kocaelispor formasına en yüksek teklif Yunus Emre Kurt’tan

SANCAKLI, ŞEKER VE DİĞERLERİ
Başiskele’de bulunan Tryp By Wyndham İzmit otel’de gerçekleştirilen lansmanda Bitci.com ile yapılan ortaklığıyla Kocaelispor Taraftar Token (KTTS) ve Passolig tanıtım sunumu yapıldı. Aynı zamanda 2021-2022 sezonu formalarının tanıtımının yapıldığı lansmana, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Eski kulüp başkanlarından CHP'li Hikmet Erenkaya, Mustafa Ekşi, oda başkanları, STK başkanları ve kulüp yöneticileri katıldı.
20 BİN TL
Lansmanda yapılan konuşmaların ardından Kocaelisporlu tüm futbolcular ve teknik kadrosunun imzasının olduğu forma açık artırma usulü ile satışa sunuldu. Başlangıç fiyatını Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un 4 bin lira 100 TL olarak belirlediği forma için en yüksek teklifi veren kişi, çiçeği burnunda başkan Yunus Emre Kurt oldu. MHP yeni İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 20 bin TL’lik teklifiyle tüm takım ve yöneticilerin imzaladığı formanın yeni sahibi oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

kocaeli son dakika, kocaeli son dakika haberleri, son dakika kocaeli, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑